• 1_gracia_pinyaka_del_8.jpg
  • 2-evolucion.jpg
  • 3_tota_la_colla.jpg

Dia de l'amiga ESTRELLA

on 06 Juliol 2015
Vist: 915

dia amigaL'assaig del proper proper divendres dia 10, Castellers del Poble Sec realitzen el que han decidit denominar ASSAIG DE L'AMIGA ESTRELLA.

Pels que no sabeu de què va, es tracta que cada casteller porti com a mínim una amiga o amic a assaig, se'ls explicarà que és la colla, qui som i, sobretot, se'ls posarà a les pinyes i els demostrarem que és això de fer castells. Evidentment aquest assaig és obert a tothom, vinguin o no amb amic o amiga.

En acabar l'assaig convidarem a una estrella a tothom qui porti un amic així com també a l'amic en qüestió. A més, a tots aquells que s'engresquin i decideixin acompanyar-nos a la diada d'aniversari del dia 19 els entregarem una samarreta de supporter. 
Recordar també que després, com cada divendres, soparem al local per 3 euros. Seria bo que ens hi quedem amb els amics que portem, així podran veure també que la colla no son només castells i els podrem conèixer una mica més. I després, perquè no?, les més animades sortirem a prendre alguna cosa pel barri.

Vinga va, engresquem aquella amiga motivada i aquell amic de 2 metres d'alçada (XD) perquè divendres 10 vinguin a passar el vespre al local!

ESDEVENIMENT DE FACEBOOK

Castellers del Poble Sec

Dirección C/ Blesa, 7 | 08004 | Barcelona

arroba Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

phone 653 113 496