• 1_gracia_pinyaka_del_8.jpg
  • 2-evolucion.jpg
  • 3_tota_la_colla.jpg

Tallers d'introducció als castells

on 14 Març 2016
Vist: 1284

tallers introduccio castells ADULTS-page-001

Només podem créixer!

Aquest és el lema que volem que ens marqui el camí a les properes temporades. Per assolir aquest objectiu de creixement tècnic i social de la nostra colla ens adrecem a tots els veïns, entitiats i mitjans de comunicació propers per informar-los de que aquest mes de març hem programat uns Tallers d’Introducció als Castells.


Com a Castellers del Poble-sec portem 17 anys fent castells i essent una colla representant dels barris del Poble-sec i Sant Antoni de Barcelona. En els darrers anys hem anat creixent tècnica i socialment assolint castells de 8 i, la temporada passada, ens vàrem convertir en colla de 8 descarregant la primera clàssica de 8 de la nostra història al carrer Blai del nostre barri.


Però no hem tocat sostre; com s’ha dit, només podem créixer i volem seguir creixent animant a les veïnes i veïns del barri a fer pinya amb nosaltres, a gaudir del fet casteller i a fomentar la vessant social que caracteritza als Castellers del Poble-sec. Per aquest motiu hem ideat els Tallers d’Introducció als Castells, per tal de que la gent conegui la colla, el fet casteller, participi d’una de les mostres més importants d’associacionisme cultural que existeixen a l’actualitat i gaudeixi de totes les activitats que ofereix la colla.


Així doncs, us informem que aquests tallers es realitzaran els dies 15, 22 i 29 de març entre les 19 i les 21h. Són totalment oberts i gratuïts, no cal inscripció i, dins de l’horari exposat, tothom pot venir quan més li convingui.


Us adjuntem també els cartells dels tallers per si podeu fer-los córrer o penjar-los en algun lloc visible.

Moltes gràcies per l’atenció i per la vostra ajuda,

 

Castellers del Poble-sec

tallers introduccio castells NENS-page-001

tallers introduccio castells GRANS-page-001

Castellers del Poble Sec

Dirección C/ Blesa, 7 | 08004 | Barcelona

arroba Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

phone 653 113 496