• 1_gracia_pinyaka_del_8.jpg
  • 2-evolucion.jpg
  • 3_tota_la_colla.jpg

DIADA A SANT ANTONI

on 15 Octubre 2016
Vist: 1810

Penúltima diada a casa de la temporada, una diada al nostre segon barri, llar de molts bandarres i d’on esperem segueixin venint-ne molts més.

4D8 Sant Antoni 2015

A Sant Antoni hi venim actuant des de 2005 amb diades de resultats diversos, actuant tradicionalment a l’Avinguda Mistral, tot i que al darrer any ho vàrem fer ja als jardinets de l’Alguer. Enguany, després d’un intent truncat a darrera hora, repetim ubicació als jardinets.

 

L’any passat en aquesta diada vam anar a màxims, vàrem descarregar la torre i un treballat carro gros, però el castell més fàcil sobre el paper, el 3d7 per sota, ens va trair a la penúltima aixecada. Aquest any hi arribem més justos de potencial, però serà una bona ocasió per consolidar estructures i posar les bases d’un final de temporada on no renunciem a res.

 

Els que si venen forts son les dues colles convidades. Marrecs de Salt està realitzant una temporada realment destacada, consolidant castells de vuit i mig com la torre i el cinc, a la vegada que estrenant el set.  Però no es volen quedar aquí i treballen per estrenar-se en els nou pisos ben aviat.

 

Els que també s’han posat les piles aquest segon tram són els Sagals d’Osona, l’altra colla convidada enguany. Al concurs de Tarragona ja varen poder descarregar tota una senyora clàssica de vuit, segur que si reuneixen suficients camises diumenge veurem també bons castells dels de Vic.

 

Diumenge, en acabar actuació hi haurà dinar especial OktoberSec a Can Bandarra i posterior Gimcana Poblesequina organitzada pel nostre flamant equip d’excitació. No us ho perdeu!

 

Diada Diumenge dia 16 a les 12h als Jardinets de l'Alguer (Av. Mistral / Calabria)

Castellers del Poble Sec

Dirección C/ Blesa, 7 | 08004 | Barcelona

arroba Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

phone 653 113 496