• 1_gracia_pinyaka_del_8.jpg
  • 2-evolucion.jpg
  • 3_tota_la_colla.jpg

Diada de Bateig dels Castellers de Paris

on 27 Març 2017
Vist: 1669

Diada de Bateig dels Castellers de Paris

Els Castellers de Lleida i Castellers del Poble Sec presidiran la Diada de Bateig dels seus fillols Castellers de Paris que tindrà lloc a la capital francesa el proper 30 d’abril.

Un any i mig després de la seva fundació, els Castellers de Paris podran per fi gaudir de la seva Diada de Bateig el proper diumenge 30 d’abril. Un any i mig en el que, malgrat de les dificultats pròpies de practicar l’activitat castellera en una ciutat sense tradició, la colla ha crescut d’una manera sòlida i sostinguda, fins al punt d’alçar castells de sis en tres jornades castelleres l’any 2016 (Primer Festival Internacional de Castells a Londres, Diada Castellera Internacional a Tarragona emmarcada en el Concurs de Castells i Diada TransPirinenca a Andorra).

Els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble Sec, en la seva condició de colles padrines, no faltaran a la cita a la capital parisenca. Després de dos assajos conjunts i del 4 de 6 de germanor alçat per la Diada Internacional del Concurs de Castells de Tarragona, la Diada de Bateig significarà el retrobament d’aquestes tres colles, les quals estan unides no només per vincles castellers sinó també personals, ja que les dues colles catalanes s’han nodrit de diversos ex-membres geperuts. El lema dels blaus, Ensemble plus haut (junts més amunt), recobrarà més sentit que mai en el gran ambient de germanor que caracteritzarà el conjunt del cap de setmana del 29-30 d’abril.

 

 

A l’espera de confirmació, els detalls sobre el lloc i hora exacta de la diada s’informaran en un proper comunicat.

 

Castellers del Poble Sec

Dirección C/ Blesa, 7 | 08004 | Barcelona

arroba Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

phone 653 113 496