Bona nit colla!!!

Diada de Catalunya 

????Crònica

Després de les vacances castelleres i de les fotografies de bandarres en ple viatge fent pilars (arribades d’arreu del món) toca, com cada any, un retorn a la rutina per encarar un final de temporada com cal. La Diada Nacional de Catalunya sol ser la primera parada d’aquest segon tram i és un dia que, des de fa uns quants anys, té tres cites importants per als Castellers del Poble Sec.

La primera de totes és l’ofrena a Rafael de Casanova al fossar de les Moreres vora quarts de deu del matí. Lamentablement aquest any l’ofrena no es va poder acompanyar d’un pilar de 4 com se sol fer sempre, a causa de la pluja que ens va tenir amb la incertesa fins a darrera hora del matí.

La segona cita és l’actuació en solitari de tres rondes que cada any la colla bandarra realitza a la Plaça del Setge de 1714 al seu propi barri. Amb dos pilars de 4 es va donar el tret de sortida quan passava molt poc temps de dos quarts d’una del migdia i el cel ja s’estava aclarint.

La primera ronda va servir per alçar-hi un 4 de 6 que va mantenir bones mides en tot moment per poder pujar i baixar amb tranquilitat començant amb bon peu la primera construcció del segon tram de temporada. Per a la segona ronda la colla blau-cel va decidir plantar un castell de 7. El 3 de 7 que s’hi va descarregar, després d’un peu desmuntat, va portar un bon ritme tot i un lleugir tremolí quan arribava a dalt la canalla petita. Per a la tercera ronda es va plantejar el 4 de 6 amb agulla, estructura que el públic va aplaudir amb entusiasme. L’actuació va finalitzar amb dos pilars de 4.

Després d’això la colla poblesequina va trobar-se al seu local social i d’assaig per gaudir conjuntament d’un dinar de carmanyola.

La tercera i última parada castellera de l’11 de Setembre de 2019 va ser al tram 5 de la gran manifestació independentista realitzada a Barcelona. Allà la colla hi va poder alçar un esplèndid 3 de 6 i fins a quatre pilars de 4.

Ara toca tornar a omplir el local els dies d’assaig i encarar les últimes actuacions de l’any per fer el millor final de temporada possible. Queden unes quantes grans cites on s’hi poden fer grans coses!

Merci Pàjaru per la crònica! ????????????

????Bandarres TV????

Diada Plaça del Setge: 2 p4 inici //  4d6  //  3d7  //  4d6a  //  2 p4 final

Manifestació Diada: 1r p4  //  2n p4  //  3d6  //  3r p4

Les “camarestelleres” Gemma (mare de la Jana) i Eila (mare de la Naia, el Martí i el Jan) ens han gravat els castells d’aquesta jornada. Moltíssimes gràcies!????????????

Recordeu: 1080 HD (a tota pantalla) + auriculars. 

Equip Audiovisual CPS

????Fotos

Gràcies “Sílvies” per aquestes súper fotos!!! ????????????

https://photos.app.goo.gl/CsBaYii3MJoYKHSN7

????Bandarres????

Seguim colla, queden tres assajos per la Mercè!!!

Junta i Coordinació Tècnica

Castellers del Poble-sec